AKTUELNO

Bane se trudio da ne ulazi u dublju raspravu.

U najimpozantnije imanje sagrađeno za potrebe rijalitija nadomak Beograda, tokom današnjeg popodneva je stiglo pismo u Belu kuću kojim je Veliki šef saopštio zadrugarima da izglasaju onoga ko se najlošije snašao.

Foto: TvPink Printscreen

Iz minuta u minut, atmosfera u Beloj kući je bila sve vrelija. Nekim zadrugarima nisu prijali argumenti zbog kojih su ih cimeri imenovali, a provokacije su bile neizostavan deo ovog sastanka, a ovoga puta glavni akteri su bili Nadežda Biljić i Bane Čolak.

Da nije bilo nekih osoba, oni bi ostali nebitni, kao što i jesu. Moj brat Petrući se ovde nije snašao, ja njega poznajem dosta dugo. On je daleko zanimljiviji nego što je ovde. Evo da kažem za Baneta Čolaka. On se nije gasio u prvoj "Zadruzi". Nemaš sada Mikija, moraš da se guraš sam. Moraš da se držiš za nečiju suknjicu - uputila je Nadežda ove reči Banetu.

Foto: TvPink Printscreen

U pravu je Nadežda, nemam šta da dodam - prokomentarisao je kratko Bane.

Pročitajte još: Rada Vasić PRIZNALA da sudiji nije mesto u Zadruzi: KAZNILA JE SAMU SEBE, OVDE JE KAO IZGUBLJENO JAGNJE! (VIDEO)

Da postoji velika netrpeljivost između Nadežde i Baneta može se zaključiti iz njenih reči, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Bane Čolak

#Nadežda Biljić

#Zadruga 2

'